Actuele sponsoracties

Ook in het jaar 2022 zullen er weer sponsoracties georganiseerd worden om geld in te zamelen voor onze scholen in Kenia. Met het geld steunen we meer dan 3500 kinderen in Kenia bij het krijgen van goed onderwijs in een veilige omgeving.

Geplande sponsoracties zullen via Facebook bekend worden gemaakt

Voor een greep uit vorige sponsoracties:

Sponsorloop

Wij zijn altijd op zoek naar scholen die via een sponsorloop geld voor ons willen ophalen. Samen bespreken we wat voor de kinderen een leuk actueel doel is om geld voor op te halen. Vooraf geven we een presentatie met veel beeldmaterialen uit Kenia in de klassen zodat voor de kinderen gaat leven waarom ze lopen. We hebben al voldoende materiaal templates beschikbaar (info flyer, sponsorkaart, website template met doelen) die gepersonaliseerd kunnen worden met het logo van de school. Ook maken we een specifieke sponsorloop webpagina waar duidelijk staat uitgelegd waarvoor de sponsorloop is. Achteraf koppelen we terug waar het opgehaalde geld naar toe is gegaan.


Statiegeldactie Supermarkten

Supermarkten geven de mogelijkheid om als goede doel bij de statiegeld inname te hangen. Zodra we een actuele statiegeldactie hebben, delen we dit op onze Facebook pagina.


Crowdfunding

We zijn bezig met de voorbereiding van een heuse crowdfundingactie. We gaan pogen om via crowdfunding geld bij elkaar te krijgen voor nog 2 nieuwe klaslokalen op de Mahuruni Primary School. We houden je zeker op de hoogte van deze actie.


Elk jaar: Hardlopen voor het goede doel

https://www.facebook.com/KenyaWatoto/Onze voorzitter Wilbur gaat ook dit jaar weer meedoen aan een hardloopwedstrijd voor het goede doel. Volg via Facebook zijn verrichtingen en voorbereiding voor zijn eerstvolgende loopactiviteit.

Meer nieuws over lopende acties via…

Schuiven naar boven
nl_NLNL