Actuele sponsoracties

Ook in het jaar 2020 doen we weer volop sponsoracties om geld in te zamelen voor onze scholen in Kenia. Met het geld steunen we meer dan 3500 kinderen in Kenia bij het krijgen van goed onderwijs in een veilige omgeving.


Statiegeldactie Albert Heijn

Tussen 23 maart 2020 en 19 april 2020 doen we mee aan de statiegeldactie van Albert Heijn in Rokkeveen Zoetermeer. Iedereen die flessen inlevert kan zijn statiegeldbon direct doneren voor onze stichting.


Sponsorlopen op basisscholen

We zijn bezig met de organisatie van een aantal sponsorlopen op basisscholen in Nederland. Zodra we daar meer bekend over kunnen maken zullen we dat doen.


Crowdfunding

We zijn bezig met de voorbereiding van een heuse crowdfundingactie. We gaan pogen om via crowdfunding geld bij elkaar te krijgen voor nog 2 nieuwe klaslokalen op de Mahuruni Primary School. We houden je zeker op de hoogte van deze actie.


Hardlopen voor het goede doel

Onze voorzitter Wilbur gaat ook dit jaar weer meedoen aan een hardloopwedstrijd voor het goede doel. Volg via Facebook zijn verrichtingen en voorbereiding voor zijn eerstvolgende loopactiviteit.

Meer nieuws over lopende acties via…

Schuiven naar boven
nl_NLNL