Steun ons


Steun Ons

Je kan de kinderen in Kenia op een heleboel verschillende manieren helpen. Steun ons zodat we nieuwe klaslokalen kunnen bouwen, kunnen blijven zorgen voor schoon drinkwater, voldoende sanitair en rijkelijk gevulde groentetuinen.


Doneer een bijdrage

Je kan ons steunen door een bijdrage te doneren. Met die donatie steun je Watoto Kenya in haar werk om kinderen een betere toekomst te geven via goed onderwijs. Goed onderwijs is de basis voor de ontwikkeling van een land. Hoe meer steun we krijgen hoe meer kinderen we kunnen bereiken.


Actuele sponsoracties

Op dit moment lopen er een aantal sponsoracties om geld in te zamelen voor onze stichting. Zo zamelen we geld in via een statiegeldactie bij de Albert Heijn in Rokkeveen, zijn we bezig met de voorbereiding van een aantal sponsorlopen op basisscholen en zijn we bezig met de voorbereiding van een crowdfunding.


Doelshop

Kopen op het internet via Doelshop.nl levert direct een bijdrage op voor onze stichting. Een heleboel gangbare webwinkels doen mee aan dit prachtige initiatief. Zo kan je spullen kopen bij Bol.com, Coolblue, Hema maar ook Thuisbezorgd.nl of AliExpress zijn er te vinden. Ook een heleboel verzekeraars doen mee.

Schuiven naar boven
nl_NLNL